ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25-10-2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΕΔΩΣΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡOΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.

ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΟYΡΓΕΙΟΥ, Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜ Κ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, Η ΚΥΡΙΑ ΖΙΝΕΛΗ, Η ΓΡΑΜ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑ ΖΕΜΠΑΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Κ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΣΩΤΗΡΑΚΗ. ΠΗΡΑΜΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

1 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΩΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ.

2 ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΟΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ

4 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΚΥΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΣΟΛΛΑΒΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

5 Η ΣΙΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΕΠΕΜΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

6 ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΟΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΛΑΒΑΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ

Α) ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ.

Β) ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ ΕΩΣ 31/12 ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ 1/1/2012. ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΣ