Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 12.00 μ.μ.παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας για το ζήτημα των μεταφορών των μαθητών.

25. Μεταφορές μαθητών Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων_Δελτίο τύπου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

www.mousikart.gr

Αθήνα 29/1/2019

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε καλλιτεχνική διαμαρτυρία με πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου, με αίτημα την κατάργηση των χιλιομετρικών περιορισμών στις δωρεάν μετακινήσεις των μαθητών των καλλιτεχνικών και μουσικών σχολείων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από μουσικά σχολεία του Πειραιά, της Αθήνας, της Παλλήνης, από σχολεία του Περιστερίου αλλά και όμορων δήμων. Παρόντες ήταν, δηλώνοντας την υποστήριξή τους, η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, πολλοί τοπικοί φορείς, σύλλογοι γονέων, εκπαιδευτικών, Ενώσεις γονέων από δήμους των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο Καλλιτεχνικό Περιστερίου.

Ο αγώνας όλων μας να πάρει πίσω το Υπουργείο Παιδείας την ΚΥΑ για τις μεταφορές συνεχίζεται!

Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων καλεί όλους τους γονείς την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 12.00 μ.μ. σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι) για το ζήτημα των μεταφορών των μαθητών.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη!!

Απαιτούμε

την κατάργηση των χιλιομετρικών εμποδίων στη μόρφωση των παιδιών μας!!!