Πρόσκληση σε σύσκεψη

Η ΑΣΓΜΕ χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αναπτύσσονται σε όλη την Ελλάδα  γονιών, μαθητών, εκπαιδευτικών, με κύριο και βασικό αίτημα δωρεάν μεταφορά όλων των μαθητών με ευθύνη του κράτους, αλλά και αιτήματα όπως να σταματήσουν τώρα οι σχεδιασμοί για τις νέες συγχωνεύσεις, να δοθούν χρήματα για τη λειτουργία των σχολείων, να καλυφθούν τα δραματικά κενά σε επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό, τη δωρεάν σίτιση κ.ο.κ.

Για μας  η πρόσβασή στην εκπαίδευση είναι λαϊκό δικαίωμα  και πρέπει να παρέχεται δωρεάν σε όλα τα παιδιά από το κράτος με ευθύνη του υπουργείου παιδείας.

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας  καλεί τις Ομοσπονδίες της Αττικής ,  την Πανελλήνια Ένωση Συλλόγων Γονέων Μουσικών, Καλλιτεχνικών και ΣΜΕΑ, φορείς εργαζομένων και γονιών στην ειδική αγωγή σε δεύτερη σύσκεψη το Σάββατο 3/11/2012 στις 12:00 στην αίθουσα ΟΕΚΙΔΕ (Ομοσπονδία Κλωστουφαντουργών) Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος.

Με θέμα εξελίξεις στη μεταφορά των μαθητών και τα υπόλοιπα ζητήματα, εκτίμηση της μέχρι τώρα δράσης μας και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα, σε πανελλαδική

κλίμακα.

«ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ € ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΓΟΝΙΟΣ»

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ