Χαιρετισμός στην Πανελλαδική συνάντηση μαθητών που πραγματοποιήθηκε στο 4 o Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων .

Αγαπητοί μαθητές, είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ ,ανάμεσα σε μαθητές από όλη τη Χώρα, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχει η κόρη μου και είναι μαζί με μαθητές που δε μασάνε τα λόγια τους ,που δε κοιτάνε τη πάρτη τους και τη βόλεψη τους, όχι γιατί δεν την έχουν ανάγκη κάθε άλλο μάλιστα, αλλά ξέρουν ότι έτσι δεν πάει μπροστά η κοινωνία .

Και εσείς θέλετε να πάει μπροστά και αυτό που βλέπω είναι ότι είσαστε και καλοί οδηγοί, με πείθουν τα συνθήματά σας η οργάνωσή σας ,οι αγώνες σας, που μας κάνουν και πιστεύουμε ότι υπάρχει ελπίδα χωρίς αυταπάτες.

Σμίξαμε στις 30 Οκτωβρίου όταν η Π.Ε.Γ.Μ.Κ.Σ.

 την όρισε ημέρα δράσης για τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία ,εσείς πήρατε αυτή την ημερομηνία και την απογειώσατε. Ολόκληρη η Ελλάδα μας ήταν στο πόδι, με τα όμορφα καθαρά, φωτεινά πρόσωπα σας, με τα έξυπνα συνθήματά σας με τα ωραία σας πανό ,με τις πορείες και τις εκδηλώσεις, τις μουσικές διαμαρτυρίες σας .

Η 30 Οκτώβρη δεν ήταν η αρχή ,ούτε φυσικά το τέλος, συνεχίζουμε  .

Καλές εργασίες και αποφάσεις.

Πάρτε τους γονείς σας από το χέρι ,δείξτε τους το δρόμο, ξεκουνίστε τους καθηγητές σας .

Συμφωνούμε με τις θέσεις σας για τις εκδρομές, διάβασα έξω την σχετική ανακοίνωσή σας .

Και κάτι πολύ σπουδαίο, εκβιασμοί απειλές και πια ώρα; θα σας κόψουμε από περίπατο ή εκδρομή, επειδή ήσασταν σε αγώνα για την κάλυψη των αναγκών σας .                  ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ !!!

Και μάλιστα όταν είναι οι ίδιοι που στερούν χιλιάδες ώρες, αφήνοντας τα Σχολεία χωρίς καθηγητές.       ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ !!!