ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ορίζουμε επόμενο αγωνιστικό σταθμό το υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 12.00 μ.μ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ                                         

https://artschoolparents.blogspot.com

email: artschoolparents@gmail.com

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε καλλιτεχνική διαμαρτυρία με αίτημα την κατάργηση των χιλιομετρικών περιορισμών στις δωρεάν μετακινήσεις των μαθητών των καλλιτεχνικών και μουσικών σχολείων. Στην εκδήλωση η οποία έγινε σε συνεργασία με την Ένωση γονέων και κηδεμόνων Περιστερίου, συμμετείχαν μαθητές από μουσικά σχολεία του Πειραιά, της Αθήνας, της Παλλήνης, από σχολεία του Περιστερίου αλλά και όμορων δήμων. Παρευρέθησαν δηλώνοντας την υποστήριξή τους η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, πολλοί τοπικοί φορείς, σύλλογοι γονέων, εκπαιδευτικών, Ενώσεις γονέων από δήμους παιδιά των οποίων φοιτούν στο Καλλιτεχνικό Περιστερίου. Τους ευχαριστούμε όλους, καθώς και όλους εκείνους που μας στήριζουν με τις αποφάσεις τους.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  με βάση την απόφαση του Συλλόγου μας ορίζουμε επόμενο αγωνιστικό σταθμό το υπουργείο Παιδείας (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι) την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 12.00 μ.μ.

Καλούμε:

Ολους τους φορείς που συμμετείχαν στην καλλιτεχνική διαμαρτυρία

Την Πανελλήνια ένωση μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων

Τους Συλλόγους γονέων των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων

Τους Συλλόγους των εκπαιδευτικών των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων

Να είναι εκεί να απαιτήσουμε όσο πιο ηχηρά μπορούμε την κατάργηση των χιλιομετρικών εμποδίων στην μόρφωση των παιδιών μας.

25. Μεταφορές μαθητών Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων_Δελτίο τύπου