Αθωώθηκε πανηγυρικά ο Κουφαλάκος

Αθωώθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, απ’ τον προεδρείο του Μονομελούς Δικαστηρίου Τριπόλεως, ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, πρώην γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Η δίκη, αφορούσε, μηνυτήρια αναφορά απ’ τον διευθυντή του Μουσικού Σχολείου της Τρίπολης.

Η δίωξη είχε να κάνει με διατάραξη της λειτουργίας δημόσιας δομής, για περιστατικό που είχε συμβεί το φθινόπωρο του 2013, στο πλαίσιο κινητοποίησης για τα προβλήματα και το μέλλον, τότε, των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της χώρας.

Μετά την αθωωτική απόφαση, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, δήλωσε στην ΕΡΤ Τρίπολης:» Ο υπερβάλλων ζήλος του κ. Κουφαλάκου, οδήγησε στην ποινικοποίηση της υπόθεσης αυτής. Ο κ. Κουφαλάκος, το μόνο που διεκδίκησε τότε, ήταν να μπορούν να λειτουργούν καλύτερα τα Μουσικά Σχολεία. Τίποτα άλλο. Η δικαιοσύνη λειτούργησε σήμερα άριστα».

Κοντά στον Παναγιώτη Κουφαλάκο, στάθηκαν σήμερα το πρωί, στην Τρίπολη και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων (παρόντας και ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Μενέλαος Μενελάου).

Η ΕΡΤ Τρίπολης (101,5 fm), παρακολούθησε την διαδικασία, με ζωντανή σύνδεση για το αποτέλεσμα αυτής, ενώ στην «Μεσημεριανή Ραδιοεφημερίδα» της, έπαιξαν και ηχογραφημένες δηλώσεις των πρωταγωνιστών.