Κινητοποιήσεις απο το μουσικό σχολείο Χίου

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μα βάση το υπόμνημα που λάβαμε από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ για συλλογικες κινητοποιησεις  πανελληνίως ελαβαν χωρα οι κατωθι κινητοποιησεις

12.00  Διαβάστηκε από την πρόεδρο του συλλόγου μας ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΟΥΣΟΥ το υπόμνημα των των κινητοποιήσεων  στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου παρουσία ολων των μαθητών και καθηγητών .

Έγιναν επεξηγήσεις  των γενικότερων αλλα και ειδικότερων προβλημάτων στα παιδιά.

13.30  Αντιπροσωπεία μαθητων μαζι με το διοικητικό συμβουλιο και τον διευθυντή του σχολείου  Αναστ. Κουτσοδόντη επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειαρχη Β. Αιγαίου κ. Κ.Γανιαρη και του επεδωσε το υπομνημα ( αρ. πρωτ. 2483 18/10/2013 ) με τα συνολικα  προβληματα και αιτηματα των μουσικων και καλλιτεχνικων σχολειων και ακολουθησε και μικρη σχετικη συζητηση μαζί του περ. για μιση ώρα.

14.15 Στη συνεχεια επισκεφθηκε (η ιδια ομαδα) το γραφείο της διευθύντριας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ευτυχίας Βλησίδου.

Το υπόμνημα και τα ειδικότερα προβληματα του Μουσικου σχολειου προβλήθηκαν στον τοπικο τυπο το ραδιοφωνο και την τηλεόραση..

12.30 Επισης εγινε τηλεφωνικα  ζωντανη παρεμβαση στο ραδιοφωνο του ραδιο Αληθεια στην εκπομπη της δημοσιογραφου κ. Χριστινας Ψυλλή, της προέδρου Κατ. Καρούσου και του γραμματεα Μαν. Φύσσα με θεμα τοσο τις κινητοποιησεις πανελληνια των μουσικων και καλλιτεχνικων σχολειων όσο και των προβληματων αλλα και των αιτηματων

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΥΣΣΑΣ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΟΥΣΟΥ