Μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί φίλοι γονείς & κηδεμόνες.
Για το θέμα της αναπλήρωσης των χαμένων διδακτικών ωρών, έγινε παρέμβαση από το Δ.Σ. του Συλλόγου, στη συνεδρίαση του Σχολικού Συμβουλίου στις 31/10.
Το Σχολικό Συμβούλιο συγκαλέστηκε από την Διεύθυνση του Σχολείου με μοναδικό θέμα την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών λόγω της τετραήμερης κατάληψης των μαθητών.
Δηλώσαμε κατηγορηματικά ότι :

Θεωρούμαι απαράδεκτη, κακόβουλη και υποκριτική την θεματολογία του Σχολικού Συμβουλίου που απομονώνει τις διδακτικές ώρες που έχουν χαθεί και συνεχίζουν να χάνονται από τις ελλείψεις διδακτικού προσωπικού και στοχοποιεί ΜΌΝΟ εκείνες τις μέρες, των κινητοποιήσεων των μαθητών, όπου ένα από τα κύρια αιτήματά τους, όπως και του συλλόγου μας είναι η έγκαιρη κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικούς για ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΧΑΜΈΝΕΣ ΏΡΕΣ.
Ο Σύλλογός μας αρνείται να συμμετέχει στην συζήτηση αυτού του θέματος που ακυρώνει την ευθύνη του Υπουργείου για τις χαμένες ώρες και στοχοποιεί τα παιδιά μας.
Ζητάμε από την Διεύθυνση του Σχολείου να ενημερώσει την σχολική κοινότητα με τον ακριβή αριθμό όλων των χαμένων διδακτικών ωρών από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι σήμερα  και μετά να συν-αποφασίσουμε με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε την υπολειτουργία του σχολείου.
Να μην χαθούν περίπατοι-εκδρομές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μαθητές.
Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.