Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών την Τετάρτη 21/11/18 και ώρα 13:30. Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Πέμπτη 22/11/18 στις 14:30(στο Υπουργείο Μεταφορών-Εθνική Άμυνα).  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Η κοροϊδία πλέον, από τους αρμοδίους της Περιφέρειας Αττικής σε σχέση με την δωρεάν μεταφορά των  παιδιών  έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Στις πλάτες γονέων και μαθητών, μας εμπαίζουν με επικοινωνιακά παιχνίδια, αφού ενώ κατά την τελευταία συνάντηση προ 15 ημερών είχαν δεσμευτεί λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις που κατέθεσε το Δ.Σ,  ότι εντός 20 ημερών θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια, με τρια νεα λεωφορεια

Αντί όλων αυτών των δεσμεύσεων την Παρασκευή σε τηλεφωνική επικοινωνία και με τους υπευθυνους της Περιφέρειας, εκφράστηκε πως θα χρειαστεί ένας μήνας ακόμη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, αφού το τμήμα προμηθειών της Περιφέρειας, έχει μεγάλο φόρτο εργασίας. Δηλαδή αδιαφορώντας για την εκρηκτική κατάσταση που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει για γονείς και μαθητές, οδεύοντας ήδη προς τον 3ο μήνα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, μέσα στην καρδιά του χειμώνα ,περιμένουν από εμάς να πάμε στη λογική , “σφάξε με αγά μου ν΄αγιάσω” περιμένοντας μέχρι την νέα χρονιά για κάτι που θα έπρεπε να έχουν οι ίδιοι λύσει πριν ακόμη την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Απαντάμε μαχητικά, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των παιδιών μας και σας καλούμε:

  • Σε Μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών(Τρώων 1Μπουρνάζι-Περιστέρι) την Τετάρτη 21/11/18 και ώρα 13:30.
  • Σε Μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Πέμπτη 22/11/18 στις 14:30(στο Υπουργείο Μεταφορών-Εθνική Άμυνα).

Δεν πρέπει να λείψει κανείς.